­

Al bijna 100 jaar de klant centraal

Ziere is al bijna 100 jaar een vertrouwde naam in de Haarlemmermeer. In 1914 begon Hein Ziere een melkhandel in Vijfhuizen. Deze handel werd in 1919 uitgebreid met een winkel aan huis met boter, kaas, melk en eieren. Dit pand is nog steeds een karakteristiek monument in Vijfhuizen.

Moeder bestierde het winkeltje en Hein reed de bestellingen rond met zijn melkkar. Zo was Ziere tientallen jaren dé zuivelleverancier van Vijfhuizen en omgeving. Zoon Jan nam met zijn zonen Henk & Fred het bedrijf over. De twee laatsten breidden het bedrijf uit met een SRV-wagen.

Start partyservice

Op verzoek van klanten begonnen de broers Henk & Fred met het verzorgen van feesten en partijen. Vanuit hun klantgerichte instelling wordt altijd geprobeerd aan de wens van de klant tegemoet gekomen, dus ook aan deze. Zo is Ziere Partyservice ontstaan. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een ervaren en klantgerichte organisatie. De SRV-wagen is voorgoed geparkeerd en Henk en Hein’s achterkleinzoon Jan leggen zich nu volledig toe op Ziere Partyservice.

Bij de tijd blijven

Met de komst van achterkleinzoon Jan in het bedrijf, heeft de vierde generatie zijn intrede gedaan in het familiebedrijf. Zo wordt traditie gemengd met moderne facilitering van en ideeën over evenementen en catering. Dit is de manier waarop ons familiebedrijf bij de tijd blijft.

Voor meer informatie belt U 06 - 113 256 48

 

­